top of page

KONSULTING  

Pełne doradztwo w zakresie uruchomienia restauracji, baru, gastronomii hotelowej od projektu technologicznego na etapie inwestycyjnym, poprzez badanie lokalnego rynku, profilowanie lokalu, dobór urządzeń i wyposażenia zaplecza gastronomicznego oraz sal, pełną dokumentację i wdrożenie systemu HACCP, GHP, GMP, rekrutację i szkolenia personelu, karty menu, receptury, kalkulacje, systemy rozliczeń, aż po nadzór managerski na początkowym etapie działalności.      

RESTRUKTURYZACJA 

 

Ocena poziomu świadczonych usług, audyt rozliczeń i analiza food coastu, analiza

i porównanie cen dostaw, negocjacje cenowe, analiza efektywności personelu oraz struktury zatrudnienia, restrukturyzacja zadłużenia u dostawców, treningi

z personelem, nauka gotowania i technik sprzedaży, natychmiastowe środki zaradcze w sytuacjach kryzysowych, pomoc w zmianie profilu lokalu, szkolenia managerskie oraz z zakresu psychologii pracy dla kadry zarządzającej.      



SZKOLENIA PERSONELU 

 

Tematyczne szkolenia w zakresie kuchni polskiej i światowej .

Treningi na daniach z karty menu.

Wizerunek potraw, aranżacja talerza, estetyka podania.

Zdrowe gotowanie - czyli techniki stosowane w nowoczesnej kuchni na podstawie dań z karty menu.

Receptury i kalkulacje. 

Food Coast.

Kalkulacje imprez i układanie menu.

Rodzaje przyjęć, bufety, catering, logistyka.

Owoce morza, dziczyzna, baranina i jagnięcina, kuchnia wegańska, diety, alergeny.

LIVE COOKING I WARSZTATY KULINARNE

 

Eventy firmowe, show z ogniem, akademia grillowania, gotowanie podczas promocji marek samochodowych, sportowych, kulinarnych, ogrodniczych itp.   

Warsztaty kulinarne w różnej tematyce dla amotorów i profesjonalistów. 



bottom of page